Caesar salát se smaženým kuřecím
1 ledový salát
krabička cherry rajčátek
pár plátků eidamu
starší rohlík
kuřecí prsa
vše na trojobal
1 PL majonézy
1 kostička taveného sýra s příchutí chedar nebo niva
sůl
pepř
Kurecí prasa si nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Obalíme je v projobale a usmažíme dozlatova. Než se usmaží přichystáme základ ha salát. Ledový salát seshora obereme od ošklivých listů a přepůlíme. Vyřízneme tvrdý střed a pak nakrájíme na vetší kusy. Cherry rajčátka si nakrájíme na čtvrtky a plátky eidamu natrháme. Sálát, rajčátka a sýr můžeme promíchat nebo jen tak vrstvit. Usmažené kuřátko přendáme na ubrousek, aby nám odkapal tuk. Rohlík si nakrájíme na malé kostky a nasucho obečeme na pánvi. V misce nebo vyšší nádobě smícháme majonézu, natrhaný taveňák, špetku soli, špetku pepře a trochu vody a dobře prošleháme. Pokud by byl dresink moc hustý přidáváme postupně a pomalu vodu. Nesmí být vodnatý ale nesmí být ani moc hustý. Podle chuti ho případně dochutíme solí a pepřem. Pak už jen servírujeme salát, na to kuřecí kostičky, přelijeme dresinkem a zasypeme krutonky.